Martine & Renaat

Bijgewerkt: 25 sep 2018

Bij mij gaat er een grote voorkeur uit naar "destination weddings". Ik was dan ook super blij dat ik zowel het officiële huwelijk als het huwelijk in Italië mocht doen voor Martine en Renaat.

Martine woont momenteel in Leuven en Renaat is afkomstig van Genk. Het huwelijk in België vond dan ook zowel in Leuven als in Genk plaats. Ik heb er dan ook voor gezorgd dat we op de twee locaties een mini - koppel shoot konden doen.

Het weekend in Italië zat voor de genodigden prachtig in elkaar. Bij aankomst werden de gasten in een mooi hotel in Montepulciano ontvangen aan het zwembad. 's Avonds was er een diner in de tuin van het hotel. Daags nadien hadden Martine en Renaat een fietstocht uitgestippeld voor heel de groep. Het was een onvergetelijke manier om de omgeving te verkennen.

Rond 16:00h trok het koppel zich terug om zich klaar te maken voor de ceremonie en het avondfeest.

Het was een plaatje dat volledig klopte. Martine en Renaat hadden er een prachtig plekje uitgezocht om hun huwelijk te bezegenen met hun beste vrienden.


Willen jullie graag een TOP fotografen team op jullie huwelijk? Check dan snel naar de beschikbaarheid van jullie huwelijksdatum.

Groetjes Evi

183 keer bekeken0 reacties

Documentary weddingphotographer

info@fotografiepolak.com

+32 485 56 55 35
BE 0823 209 009